Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГЛЯД ЗМІ. «Я хотіла особисто перевірити, чи може стати суддею проста людина»: розмова із суддею Малинського районного суду Житомирської області Валентиною Хомич

29 січня 2024, 12:28

Видання: MALYN.MEDIA 

Автор: Олена Петренко 

«Якщо суддя не буде проявляти людяність, а діятиме лише холодно і суворо, «по букві закону» — це буде, на мій погляд, неправильно…»

Валентина Хомич — одна з тих, про кого кажуть: всього досягла сама. Народившись у маленькому селі на Київщині, у простій родині, вона обрала далеко не найпростіший шлях — податися у юристи. Чи могла тоді випускниця сільської школи мріяти, що за якихось 20 років вона у буквальному сенсі вирішуватиме долю людей і одягне мантію судді?! Певне, що ні.

Але вже четвертий рік поспіль вона працює суддею Малинського районного суду. Щодня через неї проходять десятки справ: від банальних до напруженого криміналу.

Про те, чому обрала саме Малин, який шлях здолала до цієї посади, що їй допомагає приймати важкі рішення і зрештою, як це — одночасно бути суддею, виховувати дітей та мати зовсім протилежні захоплення: в інтерв’ю MALYN.MEDIA з суддею Малинського районного суду — Валентиною Хомич за посиланням: https://malyn.media/interv-iu/ya-khotila-osobysto-pereviryty-chy-mozhe-staty-suddeiu-prosta-liudyna-rozmova-z-valentynoiu-khomych-z-malynskoho-sudu/.

колаж: MALYN.MEDIA