Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 вересня 2018 року в Зарічному районному суді м. Сум відбудеться круглий стіл «Запобігання та протидія торгівлі людьми»  

28 вересня 2018, 11:00

Зарічний районний суд м. Суми спільно з Відділенням Асоціації правників України у Сумській області запрошують Вас взяти участь у круглому столі, присвяченому обговоренню нюансів запобігання та протидії торгівлі людьми.

Захід відбудеться 28 вересня 2018 року з 11:00 год. до 15:00 год. Місце проведення: м. Суми, вул. Покровська, 9/1 (конгрес-центр Сумського державного університету).

Метою проведення круглого столу є об’єднання зусиль науковців і практиків у розв’язанні теоретичних та практичних проблем запобігання та протидії торгівлі людьми в Україні.

Адже у сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини. За неофіційними даними в світі близько 4 млн. осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці.

Серед питань до обговорення:

  • робота в секс індустрії;
  • насильницька праця та експлуатація;
  • жебрацтво;
  • вербування в якості наркокур'єрів.

До участі у заході в якості експертів і спікерів запрошуються судді, адвокати, спікери Асоціації правників України, представники прокуратури, представники Національної поліції, представники Державної прикордонної служби, науковці та юристи-практики.

Взяти участь у роботі круглого столу можуть юристи-практики, представники засобів масової інформації, науковці, посадовці, студенти (юристи, журналісти тощо), громадськість.

За результатами роботи круглого столу будуть сформовані науково-практичні рекомендації щодо удосконалення чинного законодавства та правозастосовної практики в сфері запобігання та протидії торгівлі людьми, а також видання збірника матеріалів в електронному вигляді.

Зверніть увагу! Попередня реєстрація обов'язкова та можлива тут.

 

За повідомленням прес-служби суду