Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться конференція «Належне відправлення правосуддя – запорука громадської довіри до суду»

19 квітня 2018, 09:00

 

 19-20 квітня 2018 року в готелі "Хілтон" (бульвар Тараса Шевченка, 30, конференц-зала «Даллас») відбудеться конференція «Належне відправлення правосуддя – запорука громадської довіри до суду», організована Програмою USAID «Нове правосуддя» спільно з Вищою радою правосуддя, Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України.

 

Початок заходу о 9:30 (реєстрація учасників з 9:00).

 

Конференція має на меті визначення ключових елементів, які формують сприйняття громадськістю судової влади, та їх впливу на рівень довіри до суду; наголошення на важливості ефективного інформування суспільства про досягнення судової реформи; обговорення засобів налагодження конструктивного діалогу між судами та ЗМІ й ефективної комунікації судів з громадськістю; а також вироблення рекомендацій щодо комунікації результатів судової реформи, використовуючи сучасні комунікаційні стратегії та інструменти, для відновлення громадської довіри до суду та суддів.

 

У конференції візьмуть участь Ігор Бенедисюк, голова Вищої ради правосуддя; Валентина Данішевська, Голова Верховного Суду; Томас Вайт, Керівник відділу сприяння розвитку демократії та врядування Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Білорусі та Молдові; Олег Ткачук, Голова Ради суддів України, та Людмила Гізатуліна, заступник Голови Державної судової адміністрації України. До участі також запрошені представники органів суддівського врядування та самоврядування, громадянського суспільства, правничих шкіл, аналітичних центрів, професійних правничих організацій, засобів масової інформації, а також архітектори, сценаристи, експерти з комунікацій та представники міжнародних донорських організацій, які підтримують реформи у секторі юстиції та розвиток незалежних ЗМІ в Україні.

 

З програмою конференції можна ознайомитись на веб-сайті Програми USAID «Нове правосуддя».

 

Онлайн трансляцію заходу можна переглянути на YouTube каналі Програми USAID «Нове правосуддя».

 

 

Для висвітлення заходу та участі потрібна реєстрація. Будь ласка, звертайтесь до менеджера із зв’язків з громадськістю Програми USAID «Нове правосуддя» Олени Колесніченко за телефонами (044) 581-3303, (050) 469-3946 або електронною поштою okolesnichenko@new-justice.com до 18.00 18 квітня 2018 року. Реєстрація обов’язкова.