Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16−18 квітня 2018 року відбудеться практикум на тему «Вдосконалення інформаційної політики судів»

16 квітня 2018, 09:00

Захід відбудеться 16−18 квітня 2018 року в приміщенні готелю «Президент», конференц-зала «Предслава», вул. Госпітальна, 12, у Києві за ініціативи Програми USAID «Нове правосуддя» спільно з Вищою радою правосуддя.

До програми включено питання побудови формату ефективної взаємодії представників судової влади з громадськістю та ЗМІ, зокрема з питань, пов’язаних з розглядом справ, які становлять суспільний інтерес.

Також заплановано розглянути найкращі практики у використанні судами платформ соціальних медіа для підвищення рівня довіри до судової системи, проаналізувати етичні аспекти присутності суддів та представників судової влади в соціальних мережах через призму узагальнених  рекомендацій комісій з питань судової етики США по цій темі, виробити рекомендації щодо використання сучасних комунікаційних стратегій, інструментів та новітніх технологій у завоюванні громадської довіри до суду.

До участі запрошені члени Вищої ради правосуддя,судді-спікери Верховного Cуду, Конституційного Суду України,  Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, посадові особи Державної судової адміністрації України та Національної школи суддів України, які у своїй діяльності активно взаємодіють зі ЗМІ, а також судді-спікери та прес-секретарі судів міста Києва, апеляційних судів областей України.

 

Прес-центр судової влади України