Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання Ради суддів України відбудеться сьомого вересня 2017 року

07 вересня 2017, 09:00

Засідання Ради суддів України відбудеться 07 вересня 2017 року в приміщенні Верховного Суду України (вул. П.Орлика, 8, м. Київ). Розпочнеться засідання о 10 годині ранку.

Орієнтовний порядок денний складається з десяти питань, серед яких: про результати перевірки фактів, викладених у зверненні судді Октябрського районного суду міста Полтави Гольник Л.В.; про результати перевірки фактів, викладених у зверненні судді Оржицького районного суду Полтавської області Смілянського Є.А.; про результати перевірки фактів, викладених у зверненні судді Городищенського районного суду Черкаської області; про наявність конфлікту інтересів в діях судді Новобузького районного суду Миколаївської області Уманської О.В. під час виконання нею обов’язків голови цього суду; про роз’яснення Ради суддів України щодо врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів; щодо звернень Татаурової І.М. стосовно незаконного звільнення з посади судді Деснянського районного суду м. Києва; про визначення дати продовження ХІV позачергового з’їзду суддів України після перерви; про внесення змін до Положення про порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення посвідчень суддів, суддів, яких призначено на адміністративні посади, суддів у відставці, народних засідателів та присяжних, затвердженого рішенням Ради суддів України від 25.04.2014№23; про заохочення та різне.

Реєстрація ЗМІ на засідання Ради суддів України за телефоном: (044) 277-76-34 або на e-mail: pressoffice@court.gov.ua до 17 години 06 вересня 2017 року.

Джерело 

За повідомленням прес-служби РСУ