Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Смертельне ДТП, у якій загунув таксист та пасажир, - до Ленінського районного суду міста Миколаєва надійшов обвинувальний акт

31 січня 2020, 11:58

31 січня 2020 року до Ленінського районного суду міста Миколаєва надійшов обвинувальний акт стосовно 21-річного чоловіка, якого обвинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

За версією слідства, 7 грудня 2019 року близько 2:30 на проспекті Богоявленському в Інгульському районі міста Миколаєва відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Lexus, під керуванням 21-річного водія, та Daewoo Lanos, за кермом якого перебував 36-річний таксист. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля Daewoo Lanos загинули на місці події. Двоє пасажирів Lexus, власник авто та його пасажир, отримали тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги були направлені на амбулаторне лікування. Водій Lexus не постраждав.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Головуючий суддя – Губницький Дмитро Григорович.

 

За повідомленням прес-служби суду