Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Черкаському апеляційному суді відбулася робоча нарада керівництва судів області  

31 січня 2020, 11:34

30 січня 2020 року в приміщенні Черкаського апеляційного суду відбулася спільна робоча нарада ініційована Територіальним управлінням Державної судової адміністрації у Черкаській області. Участь у заході взяли голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко та керівник апарату суду Тетяна Копитіна. На спільній нараді були присутні голови місцевих судів Черкаської області та керівники апаратів місцевих судів Черкаської області.

Голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко відкрив нараду та у своєму вступному слові привітав присутніх, ознайомив їх з порядком денним.

Потому начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності ТУ ДСА у Черкаській області Наталія Гапоненко розповіла про стан фінансування судової системи Черкаської області, довела до відома присутніх інформацію про оплату праці працівників судів в поточному році в порівнянні з минулим роком та інформацію щодо забезпечення поштовими послугами. Основних питань щодо стану матеріально-технічного забезпечення судів торкнулася у своїй доповіді головний спеціаліст сектору з питань управлінням об’єктами державного майна ТУ ДСА у Черкаській області Ольга Соловйова. Завершила основну частину наради головний спеціаліст сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики ТУ ДСА у Черкаській області Анжеліка Борисенко, яка торкнулася загальних питань організації ведення діловодства в місцевих загальних судах Черкаської області, практичного застосування нової Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20.08.2019 № 814 та загалом стану діловодства в судах області.

Слово для виступу мали також начальник Територіального управління Служби судової охорони в Черкаській області Анатолій Харенко та директор Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Станіслав Скіць.

Насамкінець присутніми було обговорено інші оперативні питання функціонування судової системи області, підведено підсумки роботи за 2019 рік та окреслено перспективні плани роботи на 2020 рік.

За повідомленням прес-служби суду