Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Служби судової охорони: Суди і судді в Донецькій і Луганській областях мають бути під надійною охороною

31 жовтня 2019, 18:13

“Ми усвідомлюємо, що суди і судді в Донецькій і Луганській областях мають бути під надійною охороною”, - наголосив Голова Служби судової охорони Валерій Бондар під час службової наради з колективом центрального апарату Служби, яка відбулася сьогодні, 31 жовтня.

Нараду було присвячено підсумкам роботи позачергового XVII з’їзду суддів, який проходив напередодні, та іншим питанням повсякденної діяльності Служби.

На виконання рішення суддівського форуму та пропозицій низки суддів Валерій Бондар доручив керівникам відповідних структурних підрозділів Центрального апарату Служби судової охорони розпочати підготовчу роботу зі створення й формування територіальних управлінь у Донецькій та Луганській областях.

Голова Служби позитивно оцінив роботу співробітників Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області, які у взаємодії з підрозділами Національної поліції організували охорону громадського порядку та забезпечили безпеку проведення з’їзду суддів як у приміщенні форуму, так і на прилеглій території.

Також Валерій Бондар вручив погони групі співробітників Служби, які отримали чергові спеціальні звання Служби судової охорони в порядку переатестації.

За повідомленням прес-служби ССО