Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області вперше відбулась квест-гра «Крок до права»  

11 жовтня 2018, 16:52

10 жовтня 2018 року у Господарському суді Одеської області  вперше була проведена  КВЕСТ-ГРА «КРОК ДО ПРАВА» для вихованців 9 класу Одеського навчально-виховного комплексу «Гімназія №2».

Для учасників заходу було підготовлено захоплюючу гру-квест, яка передбачала собою застосування розумових зусиль, знань, кмітливості, артистичності, творчих здібностей і, звичайно, прояву командного духу. Такий квест є однією із форм навчальної діяльності для молодого покоління, проявом відкритості суду та активної участі суддів у просвітницьких заходах.

 

Учнів з вітальним словом зустрів голова суду Володимир Петров, суддя Юлія Бездоля і суддя Людмила Степанова. Також гостем заходу була суддя Одеського апеляційного господарського суду Алла Ярош.

Команди повинні були пройти п’ять цікавих зупинок: «Музична пауза», гра «Права-обов’язки», «Знай свої права» (відповідно до Конвенції ООН про права дитини), «Крокодил на правову тематику» та «Лист від друга», на кожній з яких їх очікували інтелектуальні, цікаві та творчі завдання.

Активність, уважність, щира цікавість в очах школярів під час унікального спілкування у форматі гри-квесту означає, що мету заходу було досягнуто!

А ось такі враження від заходу залишились у школярів:

 

«Хочу висловити велику подяку від всієї нашої групи, ми всі вважаємо, що такі заходи, як ви проводите – це дуже корисно, і це ознаки сучасної держави, які допомагають дітям знати свої права і обов'язки»;

 

«Мені цей захід дуже сильно сподобався. Треба частіше проводити такі заходи з усіма школами і в усіх судах, тому що особисто мене такий захід дуже сильно зацікавив і тепер я зможу задуматися про професію юриста», - зазначили капітани команд правового змагання.

 

По завершенню заходу команди було нагороджено сертифікатами та фотографіями на згадку про цей чудовий день як для них, так і для нас!

 

Відео як це було дивіться за посиланням

За повідомленням прес-служби суду