Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Херсонської області відвідали студенти-правники

11 жовтня 2018, 12:40

У рамках співпраці Господарського суду Херсонської області та Херсонського державного університету дев’ятого жовтня  відбулася зустріч-бесіда студентів ІІІ-го курсу історико-юридичного факультету ХДУ з головним спеціалістом відділу організаційного забезпечення діяльності суду   Бережною А.О.

Майбутні правники разом з викладачем, доцентом кафедри адміністративного і господарського права та правоохоронної діяльності Волкович О.Ю.,  мали можливість обговорити актуальні питання правового регулювання господарських відносин та перспективи розвитку інвестиційної діяльності в Україні, а також ознайомитися з основними засадами судової реформи. Найбільший інтерес викликало обговорення правового регулювання інтелектуальної власності в Україні  та правовідносин у сфері ІТ-технологій, як перспективного сектора для інвестування.

Практика проведення Дня відкритих дверей у межах виконання умов Договору про співпрацю Господарського суду Херсонської області та Херсонського державного університету є хорошою багаторічною традицією нашого суду, яка заохочує майбутніх правників здобувати знання, працювати над собою та вдосконалюватись, ознайомлює із практичними аспектами діяльності господарського суду, сприяє формуванню у громадян довіри та поваги до судової влади. Такі заходи допомагають студентам в оволодінні юридичною професією, формують професійний світогляд та професійне мислення майбутніх юристів.

Керівництво та колектив Господарського суду Херсонської області  завжди сприяє просвітницьким заходам для молоді, дбаючи про виховання майбутніх правників у дусі поваги до закону та прав людини.

 

За повідомленням прес-служби суду