Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Диканському районному суді Полтавської області проведено тренінг "Кризова комунікація"

26 вересня 2018, 10:56

25 вересня 2018 року у Диканському районному суді Полтавської області для суддів та працівників апарату суду було проведено тренінг “Кризова комунікація”.

Під час тренінгу прес-секретар суду Юрченко О.М. ознайомила присутніх із змістом додатку 2 “Механізм дій у разі виникнення ситуацій, що потребують реагування” до Меморандуму про взаємодію і співпрацю представників системи правосуддя України, затвердженого спільним рішенням учасників Меморандуму від 10 лютого 2017 року, охарактеризувала типи ситуацій, що потребують реагування та загальні алгоритми дій у випадку виникнення кризової ситуації.

В ході навчання учасники також удосконалили свої знання щодо правил спілкування з представниками засобів масової інформації, правил поводження під час зйомки на відеокамеру, етикету ділового спілкування.

Учасники тренінгу розглянули різні варіанти кризових ситуацій та проаналізували моделі поведінки суддів та працівників апарату суду під час кризових ситуацій.

Кожен з учасників тренінгу мав можливість висловити свою думку та надати практичні рекомендації щодо покращення навиків спілкування з громадськістю та представниками засобів масової інформації при виникненні кризової ситуації.

 

За повідомленням прес-служби суду