Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Долинський окружний суд Кіровоградської області зареєстровано як юридичну особу  

26 вересня 2018, 10:51

       На виконання Указу Президента України № 451/2017 від 29.12.2017 року «Про реорганізацію місцевих загальних судів» 19 вересня 2018 року Долинський окружний суд Кіровоградської області зареєстровано як юридичну особу  в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ідентифікаційний код – 42482051 .

       Долинський окружний  суд в Долинському, Новгородківському та Устинівському районах Кіровоградської області із місцезнаходженням у місті Долинській, селищах міського типу Новгородці та Устинівці Кіровоградської області утворюється шляхом реорганізації (злиття) Долинського районного суду, Новгородківського районного суду та Устинівського районного суду Кіровоградської області .

       Новоутворений Долинський окружний суд Кіровоградської області розпочне свою діяльність з дня, визначеного у повідомленні голови цієї установи про початок роботи. Відповідна інформація буде опублікована в газеті «Голос України», як того вимагає ч. 6 ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

       З того ж моменту Долинський  районний суд, Устинівський районний суд та Новгородківський районний суд Кіровоградської області припинять здійснювати правосуддя. До цього часу, початку роботи Долинського окружного суду Кіровоградської області, зазначені суди продовжують працювати в звичайному режимі .

      Нагадаємо, що Державна судова адміністрація України прийняла рішення про призначення тимчасово виконуючих обов’язки керівників апаратів новоутворюваних місцевих судів для здійснення дій щодо реєстрації новоутвореного суду, як юридичної особи, забезпечення необхідних дій для належного початку його роботи та представництва такого суду як органу державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами.

       Тимчасово виконуючою обов’язки керівника апарату Долинського окружного суду Кіровоградської області призначено Мазуренко Світлану Петрівну .

 

За повідомленням прес-служби суду