Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підлітку з Павлограда, якого підозрюють у вбивстві чоловіка та його 4 річного сина, продовжили термін тривання під вартою до 12 жовтня 2018 року

14 серпня 2018, 16:11

Колегія суддів Амур-Нижньодніпровського районного суду сьогодні продовжила розгляд справи стосовно резонансного вбивства, яке сталось у березні цього року у м. Павлоград і у якому підозрюється учень однієї зі шкіл міста.

Сьогодні суд продовжив термін тримання під вартою підозрюваного до 12 жовтня 2018 року, допитав ще одного свідка та  перейшов до дослідження доказів, зібраних стороною обвинувачення під час досудового слідства.

У ході попередніх судових засідань судді вже допитали 7 свідків та потерпілу Вікторію Кригіну, син та чоловік якої померли від ножових поранень. Сам же підозрюваний продовжує перебувати під вартою.Наступне слухання справи призначене на 30 серпня 2018 року.

Нагадаємо, що учень 11 класу школи №3 у Павлограді підозрюється у тому, що вночі 10 березня, розбивши скло вікна, проник до сусідського будинку й ножем зарізав 30-річного чоловіка й 4-річну дитину. Також хлопець поранив 35-річну вагітну дружину вбитого.

 

За повідомленням прес-служби суду