Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Жовтневого районного суду міста Маріуполя Васильченко О.Г. повідомляє про втручання в її професійну діяльність

16 липня 2018, 18:36

Суддя Жовтневого районного суду міста Маріуполя Васильченко Олена Григорівна повідомляє, що у її провадженні перебуває справа за позовом до ПАТ комерційний банк «ПриватБанк» про стягнення заборгованості. У справі було призначено декілька судових засідань.

Васильченко О.Г. зазначає, що у день чергового судового засідання у цій справі, 4 липня 2018 року, проходячи повз залу засідань, зустріла дочку відповідача, яка підійшла до судді впритул та штовхнула її в плече, погрожуючи та нецензурно висловлюючись у зв’язку з можливим винесенням рішення у справі.

Суддя додає, що за цим фактом нею був здійснений дзвінок на «гарячу лінію» Центрального відділу поліції ГУ НП в Донецькій області.

Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 376 Кримінального кодексу України.

 

Відповідно до статті 73 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» вказане повідомлення внесено до реєстру повідомлень суддів про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя. Вищою радою правосуддя буде проведено перевірку викладених суддею фактів та ухвалено відповідне рішення.

 

Прес-центр судової влади України