Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваній у скоєнні умисного вбивства своєї старенької матері обрано запобіжний захід

23 червня 2018, 16:59

 

  23 червня 2018 року до Борівського  районного суду Харківської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Борівського відділення поліції Ізюмського ГУНП в Харківській області про застосування до особи, яка підозрюється у вчиненні умисного вбивства, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Зазначене кримінальне правопорушення передбачене ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

  Цього ж дня слідчим суддею клопотання було розглянуто та застосовано до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням в спеціалізованому приміщенні для психічнохворих.

  У судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали, оскільки складення повного судового рішення вимагає значного часу. Повний текс ухвали буде оголошено 25 червня 2018 року о 09год. 00 хв.

  В ході досудового розслідування було встановлено, що  21 червня 2018 року громадянка «С», яка являється інвалідом II групи по психічному захворюванню, перебуваючи разом зі своєю матір’ю, за місцем спільного проживання та реєстрації, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків між ними, діючи з прямим умислом, направленим на заподіяння смерті іншій особі, навмисно нанесла декілька ударів сокирою по голові громадянці «З» спричинивши  тим самим їй тілесні ушкодження у вигляді рублених ран голови з пошкодженням кісток черепа і головного мозку, що згідно висновку судово-медичної експертизи стало причиною смерті потерпілої.

За повідомленням прес-служби суду