Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Покровському районному суді Дніпропетровської області проведено навчання з питань пожежної безпеки  

23 червня 2018, 14:35

23 червня  2018 року у приміщенні Покровського районного суду Дніпропетровської області Т.в.о. начальника Покровського РС ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області капітаном служби цивільного захисту Цибулькою Наталією Іванівною проведено навчальне заняття з працівниками апарату  суду  з питань пожежної безпеки.

Навчання  було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

Крім того, Т.в.о. начальника Покровського РС ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області капітан служби цивільного захисту Цибулька Наталія Іванівна звернула увагу працівників на дотримання  правил поведінки на воді під час літнього відпочинку та зазначила, що знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки нашого життя, а також отримання задоволення від відпочинку.

На завершення даного навчання працівники апарату суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівця у галузі пожежної безпеки.

Висловлюємо свою вдячність Т.в.о. начальника Покровського РС ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області капітану служби цивільного захисту Цибулька Наталії Іванівні за  підготовку та проведення навчального заняття з працівниками апарату  суду  з питань пожежної безпеки, від якого всі отримали цікаву та необхідну інформацію.

За повідомленням прес-служби суду