Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Методи взаємодії в конфліктній ситуації

16 квітня 2018, 14:21

16 квітня 2018 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апарату Одеського окружного адміністративного суду на тему: “Конфлікти у професійній діяльності та повсякденному житті”.  

Директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець привітав слухачів і представив викладачів – старшого судового експерта Одеського НДІ судових експертиз, практичного психолога, кандидата психологічних наук Маргариту Журавльову та соціолога, соціального психолога, коуча, магістра державного управління, доцента кафедри соціології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара,  кандидата соціологічних наук Віру Макаренко.

У ході семінару слухачі обговорять із викладачами  природу конфлікту як чинника індивідуальної та колективної поведінки. Корисною для практичного використання буде лекція щодо комунікативно-психологічних особливостей міжособистісної взаємодії в конфліктній ситуації. Також учасники семінару ознайомляться  зі стратегією виходу з конфлікту.

Інтерактивна лекція, презентація Power Point, ситуативні вправи, обговорення в міні-групах, вправа “Зруш мене з місця”, аналіз конфлікту за допомогою нейрографіки  – це набір способів та прийомів донесення до слухачів навчального матеріалу, який мають у своєму арсеналі викладачі.

На завершення учасники поділяться враженнями та особистими результатами,  отримають поради тренерів – досвідчених психологів.

За повідомленням прес-служби НШСУ