Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагородження переможців конкурсу малюнків "Суд очима дитини"

23 березня 2018, 15:30

            Лубенський міськрайонний суд Полтавської області з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня, з метою налагодження комунікативної роботи суду, в рамках проекту «Суд очима дитини» за допомогою Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради Полтавської області серед дітей м. Лубен та Лубенського району провів конкурс дитячого малюнку.

            20 березня 2018 року в приміщенні Лубенського міськрайонного суду відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків "Суд очима дитини", на яке були запрошені  усі 52 учасника конкурсу у супроводі представників шкіл.

            Пропонуємо переглянути як це було.

          

 

           

            Прес-секретар суду Гак Тетяна Григорівна виступила з вітальним словом та розповіла про умови проведення конкурсу малюнків, оголосила учасників, які, згідно он-лайн голосування на сторінці суду в соціальній мережі «Facebook», набрали найбільшу кількість вподобань та передала слово голові суду.

 

 

 

            Голова суду Гудков Сергій Вячеславович нагородив юних митців трьох найкращих малюнків, це - Векленко Надія, Корніяш Анна та Ткаченко Анжела. При цьому вказав, що хоча тематика малюнків вибрана не проста і абстрактна, в конкурсі взяли участь дітлахи різної вікової категорії. А результати конкурсу переконливо доводять: сучасні діти мають високий рівень національної ідентичності, інтелектуально й духовно розвинені.

 

 

            Також дівчатка були нагороджені смачними призами.

 

 

 

            Відповідно до  спільного рішення, прийнятого на зборах працівників суду, було нагороджено  "Призом симпатій працівників суду" талановиту учасницю конкурсу Векленко Надію. Приз вручила керівник апарату суду Кушнір Людмила Борисівна і побажала Надійці й надалі малювати такі чудові картини, знаходити реалізацію своїй творчій уяві та втілювати фантазію в полотнах.

 

 

            За участь у конкурсі усі учасники конкурсу "Суд очима дитини" були заохочені смачненькими призами та отримали запрошення на гру-квест "Як захистити свої права у суді", яка буде проводитися Лубенським міськрайонний судом 17 квітня 2018 року та 16 травня 2018 року.

 

 

 

            В приміщенні суду проходить виставка малюнків конкурсантів. Усі наші відвідувачі мають можливість ознайомитися із дитячими роботами.

 

 

            Дякуємо всім учасникам конкурсу "Суд очима дитини". Бажаємо юним талантам натхнення, творчих успіхів та омріяних перемог.

 

За повідомленням прес-служби суду