Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в умисному вбивстві двох людей 18-річному хлопцю з Павлограда суд виніс запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без застави

13 березня 2018, 17:08

13 березня 2018 року до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до особи підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого, п. 1 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України, умисне вбивство двох або більше осіб. Дане клопотання зареєстровано та розподілено автоматизованою системою документообігу суду до розгляду слідчим суддею.

Зважаючи на увагу суспільства до даного кримінального провадження та з метою запобігання різним спекуляціям щодо родинних зв’язків доводимо до відома громадськості, що будь-які родичі підозрюваного у Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області не працюють.

Суддя Земцова Л.В. відрахована зі штату Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області 22 квітня 2005 року у зв’язку з поданням заяви про відставку (Постанова Верховної Ради України «Про звільнення суддів» від 07 квітня 2005 року № 2536-ІV).

Нагадаємо, що учень 11-А класу школи №3 у Павлограді вночі 10 березня, розбивши скло вікна, проник до сусідського будинку й ножем зарізав 30-річного чоловіка й 4-річну дитину. Також хлопець поранив 35-річну вагітну дружину вбитого.

За інформацією Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області