Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двері апеляційного суду Одеської області завжди відкриті для студентів вищих навчальних закладів

22 лютого 2018, 18:45

Правова освіта має важливе значення у вихованні в громадян поваги до закону і прав людини. Апеляційний суд Одеської області не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням.

Щороку студенти з різних вищих навчальних закладів України проходять навчальну практику у апеляційний суд Одеської області і цей рік не став виключенням – саме зараз у суді студенти проходять практику. Фахівці суду допомагають майбутнім правникам закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації в галузі їхньої майбутньої професії.

Під час проходження практики, студенти під керівництвом досвідчених фахівців набули практичного досвіду роботи у суді, ознайомилися з організаційною структурою суду та набули навичок роботи працівника апарату суду. Студенти оволоділи знаннями та навичками по роботі з комп’ютерною програмою документообігу загальних судів «Д-3»», набули практичного досвіду в роботі з нормативно-методичною документацією, ознайомились із можливістю проведення судових засідань у режимі відеоконференції, відправки учасникам процесу процесуальних документів та повісток в електронному вигляді та направлення повісток у вигляді SMS-повідомлень, оформленні матеріалів справ.

Дана практика надає майбутнім юристам можливість, брати участь в організації судового засідання та спілкуванні з учасниками судового процесу. Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

 

За повідомленням прес-служби суду