Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем Незалежності України

25 серпня 2020, 09:29

Вітання з Днем незалежності України

 

Привітання Голови Конституційного Суду України Олександра Тупицького



Привітання Верховного Суду

Дорогі друзі!

Вітаємо вас із Днем Незалежності нашої рідної країни.

Віримо в її силу і волю, які формують мільйони українців – сильних, самобутніх, нескорених, незламних.

Нехай наша Ненька залишається вільною, непереможною, суверенною і самостійною на віки!

Зі святом тебе, Україно!

 

Привітання Голови ДСА України 

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 29-ї річниці Незалежності України!

Це свято є свідченням непереборного прагнення державності, свободи думки й духу, поваги до закону та демократичних цінностей.

Нехай у вашому серці завжди живуть надія й віра у велич нашої держави, ваш розум та руки не стомлюються розбудовувати процвітаючу країну, в якій щасливими та волелюбними житимуть наші діти, онуки і правнуки.

Здоров'я вам, добра, достатку й миру!

Нехай Бог береже вас і Україну!

З повагою

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк

 

Привітання Голови Ради суддів України 

Шановні колеги, працівники апарату судів, правники-юристи!

Дорогі співвітчизники!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиросердечно вітаю Вас із загальнодержавним святом –

Днем Незалежності України!

Сьогодні перед нами важливе завдання – зберегти, зміцнити та утвердити нашу Незалежність, за яку століттями воювали українці і, за яку нині мужньо стоять наші воїни на Сході України. Тож будьмо гідні їхнього щоденного подвигу, скеруймо свої зусилля на захист демократично-правових і суспільних цінностей, бережімо те, що здобули і дбаймо про майбутнє.

Нехай любов до рідної землі, віддана праця, велике прагнення бачити нашу країну сильною і заможною сприяють розбудові і зміцненню Української держави.

Зі святом Вас! Слава Україні!

З повагою 

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії України

Шановні колеги, друзі!

Щиро вітаємо вас із 29-ю річницею Незалежності України! Український народ двадцять дев’ять років тому підтвердив історичний вибір багатьох поколінь наших співвітчизників, які мріяли про свою державу.

Здобуття Україною незалежності – це важлива віха історії нашої молодої держави, що відкрила широкі можливості для реалізації демократичних прагнень українців. Тож, бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу.

Міцного здоров’я, щастя, доброї вдачі, миру та добра.

 

Привітання ректора Національної школи суддів України

Шановні колеги, друзі!

Від себе особисто та від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю Вас із визначним святом –  Днем Незалежності України!

День проголошення незалежності – день народження нашої країни, час відліку національної державності. Цей знаменний день став поворотною віхою в історії Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці та успіхів в ім’я кращого майбутнього України!

У день свята щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, упевненості в завтрашньому дні, миру й добробуту в нашому спільному домі!

З повагою

Ректор Микола Оніщук

 

Вітання Голови Служби судової охорони

Шановні співробітники і працівники Служби судової охорони!

Шановні судді та працівники судових установ!

Дорогі українці!

 

У ці благодатні, освячені волею і щастям, серпневі дні кожен з нас промовляє: “З днем народження, рідна Україно!”

Вже 29 років українці самостійні та вільні господарі на рідній землі, примножують її багатства й не зраджують пам’яті предків, які віддали життя за нашу свободу. Адже Незалежність – віковічна мрія українського народу про створення власної самостійної держави.

За право бути незалежними ми й сьогодні платимо високу ціну, захищаючи  Батьківщину від агресора. Життя тисяч наших братів та сестер – та ціна, яку платить Україна, аби відстояти свій суверенітет і право самостійно обирати своє майбутнє.

Роки незалежності переконливо довели правильність всенародного вибору, продемонстрували прагнення українського суспільства докладати максимум зусиль для зміцнення держави, розвитку демократії, перетворення України у справді європейську країну.

Щиро вітаю вас із величним святом – двадцять дев’ятою річницею Незалежності України, святом свободи та єднання українського народу.

Бажаю вам доброї та щасливої долі, хай ваші оселі завжди будуть наповнені щастям і радістю, теплом і любов’ю, а серця – натхненням і незламною вірою у щасливе майбутнє Батьківщини!

Слава Україні!