Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем захисника України!

12 жовтня 2018, 11:36

Вітання Голови Вищої ради правосуддя Ігоря Бенедисюка з Днем захисника України

Шановні співвітчизники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України!

Захист Батьківщини, територіальної цілісності, безпеки співгромадян вимагає від усіх, хто присвятив цій справі життя, щоденного прояву мужності, патріотизму та відданості, прийняття рішень в екстремальних умовах, пошуку виходу із критичних ситуацій.

Тож сьогодні, у День захисника України та українського козацтва, ми вшановуємо пам’ять тих, хто поліг за Вітчизну, та звертаємося до всіх її захисників, які стоять на сторожі миру та суверенітету, зі словами подяки, побажаннями міцного здоров’я, непохитності духу, віри у перемогу, злагоди та благополуччя в родинах, душевного спокою та відновлення миру в Україні!

 

 

З повагою

Голова Вищої ради правосуддя                              Ігор Бенедисюк

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України

Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники, захисники України!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України! Це найшляхетніше, найвеличніше, найпатріотичніше свято, яке своїми життями і подвигами повернули народу Герої України - її захисники.

Я схиляю голову перед кожним, хто залишив свою цивільну професію, свою сім’ю, дітей, батьків, поклав до серця найцінніше – їхні фото та Боже благословення, взяв до рук зброю і пішов боронити рідну землю від загарбників. Сповнені генетичною силою козацьких традицій, де мужність та героїзм, як воля й Україна, - понад усе, ви стали крицею, об яку розбиваються кулі та снаряди ворога. І саме завдяки вам наші діти сплять, не здригаючись від вибухів, а країна з надією дивиться у майбутнє.

Як людина, як суддя, як батько я низько вклоняюсь тим суддям і працівникам суду, котрі обов’язок захисту держави поставили вище від виконання функцій держави, на які вона їх уповноважила, і стали рівними серед рівних, одягнувши однострої української армії. Армії, яку своїм Покровом захищає Пресвята Богородиця і за яку моляться українці.

Дорогі захисники і захисниці України! В це світле свято я бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, здоров’я, невичерпної енергії та миру.

Нехай Бог Береже Вас і Україну!

Маю честь!

З повагою

Голова Ради суддів України,

полковник юстиції у відставці                                           Олег Ткачук

 

Привітання Голови ДСА України з Днем захисника України

 
 
 
 

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці! Для українців ці свята є символами Божого благословення для всіх, хто захищає рідну землю і тих, хто молиться за захисників.

У цей день ми вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, захищаючи нашу державу від нападників і низько вклоняємося тим, хто боронить нашу неньку зі зброєю в руках, даруючи нам можливість жити, працювати і творити під мирним небом.

День захисника України – це свято, що виплекане нашою історією і загартоване нинішньою реальністю, в якій слова "повернись живим" наповнені безмежною надією і непереборною вірою в силу духу українців, який ще нікому здолати не вдалося.

Тож будьмо гідними подвигів наших Героїв, шануймо їхніх матерів, дбаймо про дітей і майбутнє держави.

Нехай Бог береже Вас і Україну.

З повагою

Голова ДСА України                                           Зеновій Холоднюк