Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальника слідчого відділу Головного управління Нацполіціїї в Одеській області - взято під варту

13 серпня 2018, 12:20

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно заступника начальника одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції в Одеській області, яку підозрюють у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди

 11 серпня  2018 року  слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Коваленко В.М. було розглянуто клопотання прокурора  військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України Корнієнка Є.В. про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно начальника райвідділу – керівника слідчого відділу, яку підозрюють у скоєні злочину, передбаченого частиною  третьою статті 368 Кримінального кодексу України, а саме у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у великих розмірах.

Як повідомляє Управління СБУ в Одеській області, підозрювана систематично вимагала неправомірну вигоди від фігурантів справ за прискорення слідства, завершення досудового розслідування в їхніх інтересах та направлення матеріалів до суду.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді   позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний  захід у вигляді  тримання під вартою на 60 днів з правом внесення застави у розмірі 451 072 грн.

Читайте також: В Одесі СБУ затримала на хабарі керівника райвідділу Нацполіції 

 

За повідомленням прес-служби суду