Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лубенським міськрайонним судом Полтавської області винесено виправдувальний вирок

22 лютого 2018, 17:09

            21 лютого 2018 року Лубенським міськрайонним судом Полтавської області ухвалено виправдувальний вирок щодо трьох завідувачів аптеки.

            Органами досудового розслідування ці особи обвинувачувалися у виготовленні та зберіганні з метою збуту завідомо фальсифікованих лікарських засобів, за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах, тобто у вчиненні злочину передбаченого ч.2  ст. 321-1КК України. 

            Всебічно дослідивши всі обставини кримінального провадження та оцінивши кожний наданий доказ з точки зору належності, допустимості та достовірності, сукупність наданих стороною обвинувачення доказів з точки зору достатності та взаємозв’язку, при цьому із доказів, наданих стороною обвинувачення не можна встановити навіть наявність події злочину, тобто  не можна встановити час, місце, спосіб та інші обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема участь кожного з обвинувачених (організатор, виконавець, посібник тощо), а тому суд вважає не доведеним обвинувачення в скоєнні інкримінованих завідувачам аптеки кримінальних правопорушень.

                Звернемо увагу, що вирок суду не набрав чинності і може бути оскаржений до Апеляційного суду Полтавської області через Лубенський міськрайонний суд протягом 30 днів з дня його проголошення, з повним текстом вироку можна ознайомитися на Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 

За повідомленням прес-служби суду