Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вісім років позбавлення волі-такий вирок винес Костопільський райсуд Рівненської області за умисне вбивство

19 лютого 2018, 14:21

Костопільським районним судом Рівненської області 15 лютого 2018 року закінчено розгляд кримінального провадження за обвинуваченням громадянина України, мешканця м. Костопіль у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За матеріалами справи,  обвинувачений,  15 лютого 2014 року, знаходячись по місцю свого проживання у м. Костопіль Рівненської області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, маючи умисел на заподіяння смерті потерпілій, з якою підтримував близькі стосунки, в ході конфлікту, який виник на грунті особистих неприязних відносин, наніс останній зі значною силою клинком кухонного ножа один різкий удар в область лівої підключичної ділянки.

Внаслідок  отриманого тілесного ушкодження попертіла померла на місці події.

Колегія суддів Костопільського районного суду Рівненської області визнала винним жителя м. Костопіль у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та призначила йому покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років.

Колегією суддів також задоволено зявлений потерпілою та цивільним позивачем цивільний позов про відшкодування 400 000 грн. моральної шкоди, які підлягають стягненню з обвинуваченого.

 

За повідомленням прес-служби суду