Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївський апеляційний суд проводитиме судові засідання в режимі відеоконференції з використанням системи «EasyСon»

17 квітня 2020, 15:21

Миколаївський апеляційний суд повідомляє про готовність для проведення судових засідань в режимі відеоконференції з використанням системи «EasyCon».

Так, відповідно змін внесених до статті 212 ЦПК України та затвердженого наказом ДСА № 169 від 08.04.2020р. «Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду» учасники справи можуть подати заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п’ять днів до судового засідання та за умови бути попередньо зареєстрованим в системі «EasyСon» (за адресою https://easycon.com.ua або посилання «Участь у відеозасіданні» на сайті суду) за допомогою ЕЦП та мати справне аудіо-відео обладнання (яке відображається, працює та дозволяє здійснити тестовий дзвінок на сторінці  https://easycon.com.ua/conference/test).

Більш детально з технічними вимогами до системи, порядку проведення судового засідання можливо ознайомитись у Інструкції користувача.

У разі виникнення питань щодо реєстрації в системі або з технічних проблем, просимо звертатися до адміністраторів системи та ДП «ЦСС»  за телефонами (044) 492-70-10, (044) 390-47-55.

 

Додаток:

  1. Заява зразок
  2. Інструкція користувача
  3. Наказ ДСА № 169 та Порядок