Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екс-голові Володимирецького райсуду Рівненщини продовжили строк дії запобіжного заходу

16 квітня 2020, 17:52
Учора, 15 квітня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду продовжила  екс-голові Володимирецького районного суду Рівненської області строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту до 29 травня 2020 року.
 
Підозрюваний надалі зобов'язаний виконувати обов'язки, покладені на нього при застосуванні запобіжного заходу. Зокрема, не залишати місце проживання без дозволу детектива, прокурора або суду, утримуватися від спілкування із свідками та іншим підозрюваним, здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорти громадянина України для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України, а також носити електронний засіб контролю (браслет).
 
Нагадаємо, колишнього голову Володимирецького районного суду Рівненської області підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 368, частиною другою статті 369-2 Кримінального кодексу України.
 
За версією слідства, суддя неодноразово висловлював прохання щодо надання йому неправомірної вигоди за ухвалення рішення на користь зацікавлених осіб. 
 
Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
За повідомленням прес-служби суду