Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зарічний районний суд спростовує інформацію, оприлюднену на сторінці "ДИКИЙ СХІД" у соціальній мережі Facebook

13 квітня 2020, 11:12

У соціальній мережі Facebook на сторінці ДИКИЙ СХІД 10 квітня 2020 року була поширена інформація про те, що суддя Зарічного районного суду міста Суми Клімашевська Ірина Валентинівна під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу стосовно громадянина К., який підозрюється «у смертельній ДТП, що трапилася 20 грудня 2019 року в Білопільському районі» «не допустила до участі у судовому засіданні потерпілих та адвоката потерпілих».

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до частини першої статті 193 КПК України розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу, зокрема і обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, здійснюється лише за участю прокурора, підозрюваного, обвинуваченого, його захисника.

Водночас як потерпілі, так і їх захисник, були присутні в судовому засіданні 10 квітня 2020 року під час розгляду вищевказаного клопотання, як вільні слухачі.

З метою поширення об’єктивної та достовірної інформації просимо звертатись за коментарем до представників Зарічного районного суду міста Сум!

Зарічний районний суд міста Сум завжди готовий до конструктивного діалогу!

 

За повідомленням прес-служби суду