Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у засіданнях ВРП можна брати у режимі відеоконференцзв’язку, однак не самим членам Ради

09 квітня 2020, 19:50

Участь у засіданнях ВРП можна брати у режимі відеоконференцзв’язку, однак не самим членам Ради

Вища рада правосуддя затвердила зміни до свого Регламенту, згідно з якими засідання Ради та її Дисциплінарних палат (за винятком закритих) можуть відбуватися у режимі відеоконференції.

За наявності власних технічних засобів учасник засідання, який бажає взяти в ньому участь у віддаленому доступі, повинен попередньо зареєструватися з використанням власного електронного підпису в Системі, визначеній Порядком роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженим Державною судовою адміністрацією України.

Перед прийняттям рішення про зміни до Регламенту обговорювалася можливість участі у засіданні в режимі відеоконференції поза межами залу засідань самих членів Вищої ради правосуддя. Однак члени Ради не дійшли згоди у цьому питанні.

Нагадаємо, що 8 квітня 2020 року ДСА України затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

Прес-центр судової влади України