Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Консультативна зустріч у 7ААС

07 лютого 2020, 16:16

Сьогодні у Сьомому апеляційному адміністративному суді зустрілись служителі Феміди судів Вінницької області. Темою для обговорення є особливості запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності.

Відкрив зустріч очільник 7ААС Віталій Кузьмишин, який наголосив на важливості вирішення питання конфлікту інтересів, адже це сприятиме оптимізації правовладдя в Україні.

А голова Ради суддів України та суддя 7ААС Богдан Моніч, вітаючи присутніх, зауважив, що Рада суддів України плідно працює у всіх напрямках забезпечення діяльності суддів, а сьогоднішня зустріч має на меті обговорити актуальне питання на регіональному рівні.

Також із вітальним словом виступив керівник Проекту підтримки судової реформи Любомир Маркевич, який акцентував на важливості співпраці із міжнародними партнерами, адже судова система потребує постійного вдосконалення.

Знаково, що серед гостей є представниця Міністерства міжнародних справ Канади Кейтлін Кіні та старший експерт проектів посольства Канади в Україні Валерій Олійник.

Зустріч організована на базі Сьомого апеляційного адміністративного суду Радою суддів України у співпраці із Проектом підтримки судової реформи.

За повідомленням прес-служби суду