Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпрі тривають заняття зі службової підготовки з особовим складом Служби судової охорони

06 лютого 2020, 09:36

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Дніпропетровській області в рамках нового навчального року тривають заняття зі службової підготовки.

Протягом навчального року основні зусилля спрямовані на підтримання та опанування співробітниками Служби нових професійних знань і вмінь, які дозволять їм якісно виконувати свої обов’язки.

Вчора, 5 лютого, керівний склад і співробітники Територіального управління Служби взяли участь у тренінгу з питань здійснення електронного декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру за 2019 рік, який проходив у режимі відеоконференції. Заняття проводив начальник сектора боротьби з корупцією центрального органу управління Служби судової охорони полковник Служби судової охорони Андрій Потребчук.

Водночас начальник юридичної служби Територіального управління Служби у Дніпропетровській області капітан Служби судової охорони Дарина Волосова детально ознайомила учасників тренінгу з правильним заповненням електронної щорічної декларації.

Як зазначив заступник начальника Територіального управління Служби у Дніпропетровській області полковник Служби судової охорони Віталій Ставенко, такі заняття спрямовані на здобуття та удосконалення керівним складом управління теоретичних знань, методичних і практичних навичок з управління підрозділами й матимуть систематичний характер.

 

За повідомленням прес-служби ССО