Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінниці співробітники Служби судової охорони розпочали навчання з надання першої медичної допомоги    

05 лютого 2020, 14:33

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області розпочали навчання з надання першої медичної допомоги з циклу “Перші на місці події”.

Заняття проходять на базі Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради під керівництвом висококваліфікованих інструкторів міжнародного класу.

Навчання організовано групами по 8 осіб, що дозволяє ретельно відпрацювати практичні навички кожного співробітника з проведення серцево-легеневої реанімації з використанням автоматичного зовнішнього дефібрилятора, обробки ран, зупинки кровотечі, транспортування постраждалих.

Особливості служби вимагають від кожного співробітника Служби судової охорони знань, умінь та досвіду з надання невідкладної медичної допомоги за для порятунку найціннішого – життя людини.

Протягом року заплановано проходження цього курсу навчання усіма співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області з отриманням відповідного посвідчення. 

 

 

За повідомленням прес-служби суду