Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Викрадення дитини у Коцюбинському: клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваній розглядатиме Ірпінський міський суд

25 жовтня 2019, 10:15

25 жовтня 2019 року до Ірпінського міського суду Київської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Ірпінського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області, погоджене прокурором Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до громадянки Г., 1993 року народження, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (викрадення малолітнього).

За матеріалами досудового розслідування, 23 жовтня 2019 року приблизно о 11:30 підозрювана Г. у смт Коцюбинське Київської області, зловживаючи довірою громадянки Т., взяла потримати її тримісячну дитину та в момент, коли мати дитини відволіклась, сіла в автомобіль і зникла з місця події разом із дитиною.

За вчинення подібного кримінального правопорушення Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на такий самий строк.

Справа за номером 367/8493/19 на цей час перебуває в Ірпінському міському суді Київської області та за результатами автоматизованого розподілу передана для розгляду слідчому судді Карабазі Н.Ф..

Розгляд клопотання призначено на 25 жовтня 2019 року о 14:30

Адреса: м. Ірпінь, вул. Мінеральна 7, зал судового засідання № 2.

За повідомленням прес-служби суду