Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом застосовано тимчасовий арешт до особи, яка перебуває у міжнародному розшуку за підозрою у виготовленні підробних грошей

21 жовтня 2019, 17:54

Слідчим суддею Роздільнянського районного суду Одеської області, було задоволено клопотання керівника Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області, про застосування тимчасового арешту до громадянина Республіки Молдови К., який розшукується правоохоронними органами Республіки Молдова для відбування покарання у вигляді 8 років позбавлення волі за скоєння злочину, передбаченого частиною другою статті 236 КК РП (виготовлення або збут підроблених грошей або цінних паперів).

Інформаційно: В пункті пропуску «Кучурган-Авто», під час здійснення прикордонного контролю, встановлено громадянина Республіки Молдова К., 04.07.1982 року народження, який з 11.10.2019 перебуває у міжнародному розшуку за НЦБ Інтерполу у Республіці Молдова.

Згідно з обліками eASF I-24/7 Генерального секретаріату Інтерполу, громадянин К., розшукується правоохоронними органами Республіки Молдова для відбування покарання у вигляді 8 років позбавлення волі за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.236 КК РП (виготовлення або збут підроблених грошей або цінних паперів).

Злочин, вчинення якого інкримінується громадянину К. на території Республіки Молдова відповідає злочину, передбаченого частиною першою статті 199 Кримінального кодексу України та є екстрадиційним, оскільки передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк більше ніж 1 рік.

 

За повідомленням прес-служби суду