Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Краснолиманського міського суду Донецької області

21 жовтня 2019, 14:34

21 жовтня 2019 року відбулися збори суддів Краснолиманського міського суду Донецької області, на порядок денний яких було винесено питання щодо обрання голови суду.

Шляхом таємного голосування, більшістю від кількості суддів, які працюють в суді, головою Краснолиманського міського суду Донецької області обрано суддю Саржевську Ірину Віталіївну.

Відповідно до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Саржевська Ірина Віталіївна, 1964 року народження, уродженка м. Лиман (колишній Красний Лиман) Донецької області, у 1987 році закінчила Харківський юридичний інститут за спеціальністю правознавство.
Після одержання вищої юридичної освіти працювала в якості державного нотаріуса, стажиста адвоката та адвоката Донецької обласної колегії адвокатів.
На підставі рішення Донецької обласної ради народних депутатів від 25 березня 1995 року була призначена на вакантну посаду судді Краснолиманського міського суду Донецької області наказом начальника управління юстиції Донецької області державної адміністрації від 13 квітня 1995 року № 151.
Постановою Верховної ради України від 6 квітня 2000 року № 2195- VI обрана суддею безстроково. 

Колектив Краснолиманського міського суду Донецької області вітає Ірину Віталіївну із обранням на посаду та бажає плідної праці, невичерпної енергії, витримки, наснаги та нових досягнень у професійній діяльності!

 

За повідомленням прес-служби суду