Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінниці 35 співробітників Територіального управління Служби судової охорони склали Присягу

21 жовтня 2019, 08:57

18 жовтня 2019 року у Вінниці 35 співробітників Територіального управління Служби судової охорони склали Присягу.

Урочистості з нагоди цієї події відбулися в актовій залі Вінницького окружного адміністративного суду.

- Вірю, що слова цієї клятви закарбуються в пам’яті кожного. Упевнений, що кожний із вас стане доблесним співробітником Служби й не відступиться від слів Присяги, ­­­­­­­‑ наголосив у своєму виступі начальник Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус.

Він також підкреслив, що слова Присяги накладають особливу відповідальність, адже від професіоналізму та сумлінного виконання службових обов’язків кожного співробітника Служби судової охорони залежить порядок у суді, здоров’я і життя суддів, працівників суду та учасників судового процесу.

Співробітників, що склали Присягу, також привітали начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області Василь Білик, керівник апарату Вінницького окружного адміністративного суду Сергій Климчук, заступник голови Вінницького апеляційного суду Ігор Стадник, заступник голови господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький.

Одразу по завершенні урочистих зборів 16 співробітників Територіального управління Служби судової охорони заступили на стажування з охорони органів та об’єктів системи правосуддя Вінниці. Решта проходитиме первинну підготовку на базі Вінницького Вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

 

За повідомленням прес-служби ССО