Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи судів Сумщини за перше півріччя 2018 року

14 серпня 2018, 14:11

10 серпня 2018 року в Апеляційному суді Сумської області відбулася нарада щодо стану здійснення судочинства загальними судами у 1 півріччі 2018 року, на якій були присутні в.о.начальника ТУ ДСА України в Сумській області Ігор Петренко та голови місцевих судів Сумської області.

 Сьогоднi судова система зазнає колосальних змiн -зазначає Наталiя Литовченко. Головним нашим завданням в цей не простий, але водночас визначальний для Украiни перiод, забезпечити жителiв областi справедливим правосуддям.

Про маштабнiсть судової реформи говорив i Ігор Петренко. Зокрема вiн зазначив, що в судах Сумської областi  покращується матерiально-технiчна база: забезпеченiсть судів належними приміщеннями, комп'ютерною технікою та ін.   Не оминув питання і щодо судової охорони.

Проте, звiсно в епiцентрi уваги голiв судiв та ТУ ДСА робота установ у 2018 роцi. Про розгляд судами першої інстанції цивільних, кримінальних та справ про адміністративні правопорушення на нараді голів судів прозвітували заступники голови апеляційного суду Валерій Матус та Сергій Хвостик.

 

За повідомленням прес-служби суду