Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрювану у смерті власної доньки утримуватимуть під вартою

14 серпня 2018, 11:01

        13 серпня 2018 року Ізюмським міськрайонним судом Харківської області вирішено питання щодо доцільності обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без визначення розміру застави підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною третьої статті 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу Украіни, що спричинило загибель дитини. Встановлені судом обставини є достатніми підставами вважати про існування обґрунтованого ризику того, що обвинувачена, перебуваючи на волі, може переховуватися від суду, незаконно  впливати на свідків, а тому більш м’який запобіжний захід буде недостатнім для забезпечення запобігання таких ризиків.

        Підозрювана повідомила, що 11 серпня 2018 року, знаходячись під дією наркотичного засобу, залишила самою купатися свою маленьку доньку. Поки дитина перебувала у ванній, мати міцно спала. Прокинувшись, жінка побачила, що дитина втопилась. Злякавшись, мати перенесла мертву дитину в ліжко та пішла з дому.

        З повним текстом ухвали суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи №623/2578/18.

Читайте також: НА ХАРКІВЩИНІ ПОХОВАЛИ 2-РІЧНУ ДІВЧИНКУ, ЧЕРЕЗ СМЕРТЬ ЯКОЇ ХОТІЛА ВТОПИТИСЯ МАМА 

За повідомленням прес-служби суду