Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України взяв участь у церемонії закриття першої інноваційної спеціальної підготовки майбутніх суддів  

23 червня 2018, 12:58

23 червня 2018 року 285 кандидатів на посаду судді завершили спеціальну підготовку в Національній школі суддів України. Школа впродовж трьох місяців працювала над тим, щоб кандидати, які вже мають досвід роботи на посаді помічника судді, оволоділи знаннями, уміннями та навичками, що дозволять їм ефективно виконувати суддівські повноваження.

У церемонії закриття першої інноваційної спеціальної підготовки майбутніх суддів взяли участь: голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук, викладачі, представники Національної школи суддів України.

Микола Оніщук представив детальну інформацію про спеціальну підготовку та означив головні завдання, напрямки підготовки, цікаві цифри про 285 кандидатів на посаду судді, які завершили навчання.

Зеновій Холоднюк звернувся до майбутніх суддів із напутніми словами, побажав їм подальших успіхів на шляху до посади та доброчесної роботи у сфері відправлення правосуддя.

Пролунали також слова вдячності від слухачів за організацію навчання  на високому рівні, високопрофесійну роботу викладачів, змістовну програму спеціальної підготовки.

За повідомленням прес-служби ДСА України