Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області спростовує інформацію, оприлюднену Національною гвардією України

27 квітня 2018, 10:09

Національною гвардією поширено інформацію в якій Ужгородський міськрайонний суд звинувачується у розповсюдженні неправдивих відомостей щодо інциденту з проникненням сторонніх осіб до установи.

Разом з тим, нацгвардійці стверджують, що належним чином забезпечили охорону суду.

Тому, до відома представників Національної гвардії України доводимо. На Вас, як на військовослужбовців з правоохоронними функціями, покладено обов’язок охорони будівлі Ужгородського міськрайонного суду в цілому, а не одного з двох наявних в суді входів.

Проникнення невідомих осіб в масках відбулося через «боковий» вхід (розташований приблизно за 10 метрів від посту охорони), котрий додатково оснащено гратами, що й зафіксовано на камерах внутрішнього спостереження.

Невідомі перебували в установі понад три години, за цей час військовослужбовці Національної гвардії, у кількості двох осіб, не здійснили обхід установи, не виявили сторонніх предметів на камерах відеоспостереження, та більш того, їх увагу не привернув шум відкривання щонайменше п’яти  дверей й переміщення сторонніх осіб по двох поверхах суду.

Наголошуємо, Ужгородський міськрайонний суд не звинувачує нацгвардійців у «змові», ми лише припускаємо, враховуючи вищенаведене, що таке можливе.

Просимо вірити фактам і обставинам, і ще раз переглянути відео, де зафіксовано час «проникнення» сторонніх осіб в масках до установи (00:37) і час їх «відходу» з будівлі суду (03:42).

    

Фото з мережі Інтернет

 За повідомленням прес-служби суду