Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Д.Лобан долучився до роботи курсів із підвищення кваліфікації працівників апаратів виконкомів рад ОТГ

27 квітня 2018, 09:51

Заняття з працівниками міст обласного та районного значення, виконавчих апаратів районних рад, які раніше не працювали на посадах служби в органах місцевого самоврядування чи на державній службі проводилися з 23 по 27 квітня Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Під час першої сесії новопризначені працівники ознайомилися з конституційно-правовими засадами публічного управління та адміністрування; засадами державної політики України у сфері запобігання корупції (корупційні ризики в діяльності публічних службовців); традиціями публічного управління в Україні. Обговорили державні організаційно-правові механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві (гендерні відносини); особливості надання безоплатної правової допомоги; соціальні аспекти запобігання торгівлі людьми. Також йшлося про стан, тенденції та перспективи розвитку туризму, самобутність територіальних громад та управління проектним циклом.

Увага присутніх зверталася на особливості формування позитивного іміджу органів публічної влади (корпоративна культура); практику публічних комунікацій для органів влади та органів місцевого самоврядування, принципи побудови ефективних комунікацій та управління конфліктними ситуаціями. Розглядалася професійна мотивація і цілепокладання; культура усного та писемного ділового мовлення та використання сучасних інформаційних технологій у роботі посадових осіб місцевого самоврядування.

Так, учора, 26 квітня, перед присутніми виступив суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Дмитро Лобан, який ретельно проаналізував практику розгляду адміністративних спорів, останні нововведення у профільному законодавстві.

 

За повідомленням прес-служби суду