Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду Вінницької області на "День відкритих дверей" завітали студенти – правники 

26 квітня 2018, 17:16

І знову наш суд радий вітати майбутніх правників!

26 квітня 2018 року до Господарського суду Вінницької області на День відкритих дверей завітали майбутні правники – студенти другого курсу юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Програма проведення Дня відкритих дверей у суді включала в себе ознайомчу екскурсію приміщенням суду, огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, а також  участь у судових засіданнях, яку провели заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прес секретар Олеся Слободян.

Спеціалісти відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичної роботи суду Гнира Валерій та Олена Макаренко  наочно продемонстрували студентам особливості роботи з комп’ютерною програмою «Діловодство спеціалізованого суду».

Одним із найцікавіших моментів заходу та цінним практичним досвідом стала для студентів участь в судових засіданнях в якості слухачів.

 Суддя Олександр Банасько звернув увагу майбутніх юристів на цікаві моменти справ, що розглядались, розповів про судову практику по даній категорії справ, акцентував увагу на новелах нового ГПК.

Загалом комунікаційний захід пройшов в цікавій та невимушеній атмосфері. На протязі всього часу перебування в суді студенти активно задавали питання, щиро цікавились тим, що відбувається.

Сподіваємось, що отриманні знання та практичний досвід стануть у нагоді при визначенні майбутньої спеціалізації правників.

 

Переглянути ФОТОГАЛЕРЕЮ.

За повідомленням прес-служби суду