Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Українсько-норвезька співпраця: у Харкові пройшов круглий стіл щодо ефективного впровадження пробації в Україні

25 квітня 2018, 15:43

24 квітня 2018 року представник Чугуївського міського суду Харківської області взяв участь в круглому столі  "Що таке пробація і чому це важливо?"

Захід відбувся в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого в рамках співпраці Міністерства юстиції України та Норвезької місії радників з питань верховенства права в Україні (NORLAU) у сфері пробації.

Круглий стіл проведено за участю представників Державної установи «Центр пробації», Державної кримінально-виконавчої служби України, Апеляційного суду Харківської області та районних судів м. Харкова, прокуратури Харківської області, Національної Асоціації Адвокатів України, а також Центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Основною метою заходу є забезпечення підтримки впровадження в Україні пробації, що базується на міжнародно-правових стандартах прав людини. Проект NORLAU створено на підставі Угоди між Міністерством юстиції України та Міністерства юстиції і громадської безпеки Королівства Норвегія про співробітництво в процесі впровадження пробації в Україні.

 

За повідомленням прес-служби суду