Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Болехівським міським судом розпочато міжвідомчу співпрацю з метою покращення правової освіти молоді

19 квітня 2018, 12:11

Сьогодні, 18 квітня 2018 року між Болехівським міським судом Івано-Франківської області, Калуською місцевою прокуратурою Івано-Франківської області, Управлінням освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради,  Болехівським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Калуським місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги та громадською організацією «Центр розвитку ідей та інновацій «Акцент»  у сфері надання безоплатної правової допомоги та реалізації проекту  «Правова освіта для підростаючого покоління» підписано Меморандум про співпрацю.

Метою меморандуму є взаємодія та координація діяльності для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в процесі реалізації проекту «Правова освіта для підростаючого покоління».

Для досягнення поставленої мети координація діяльності здійснюватиметься шляхом:

  1. Обміну інформацією про плани діяльності, проекти, програми і заходи з метою утворення єдиного інформаційного поля.
  2. Організаційного сприяння у проведенні моніторингу навчання правам дитини, людини, правової обізнаності.
  3. Проведення взаємних консультацій, зустрічей для обміну діловою інформацією «Правова освіта для підростаючого покоління», організації і проведення презентацій, «круглих столів», семінарів, конференцій, громадських обговорень, відкритих уроків, виховних годин у навчально-виховних закладах освіти.
  4. Створення робочих груп з представників Сторін та з правом залучення фахівців для вирішення конкретних питань свого співробітництва.
  5. Спільного просування ініціатив щодо реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року та Загальнодержавної програми в сфері прав людини.

 

За повідомленням прес-служби суду