Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід чоловіку підозрюваному у вчиненні вбивства

19 квітня 2018, 09:03

Слідчим суддею Менського районного суду Чернігівської області обрано запобіжний захід чоловіку, 1990 року народження, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Відповідно до матеріалів клопотання, 13 квітня 2018 року , в селі Блистова Менського району, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, з метою вбивства чоловіка,  1965 року народження, умисно наніс удар кухонним ножем в область шиї останнього, внаслідок чого він помер на місці.

         Слідчим подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Прокурор клопотання підтримав та просив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів. Підозрюваний у судовому засіданні не заперечував у застосуванні відносно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Захисник підозрюваного погодився із думкою свого підзахисного.

Врахувавши те, що чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років, а також існування ризику можливого впливу на свідків, з якими підозрюваний проживає в одному селі,  слідчий суддя дійшов висновку про необхідність обрання щодо нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою на строк 60 днів до 08 червня 2018 року, без визначення розміру застави.


За повідомленням прес-служби суду