Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч представників ВРП із експертами Проекту ЄС «ПРАВО-Justice» з питань розвитку співпраці судової влади та засобів масової інформації

18 квітня 2018, 18:11

18 квітня 2018 року відбулася зустріч представників Вищої ради правосуддя із експертами Проекту ЄС «ПРАВО-Justice» з питань розвитку співпраці судової влади та засобів масової інформації.

Від Проекту ЄС «ПРАВО-Justice» участь у зустрічі взяли комунікаційний менеджер Світлана Майструк, експерт, судовий репортер Тієрі Крувельє, національний експерт Проекту Петро Павличенко, перекладач Олександр Недбаєв. Від секретаріату Вищої ради правосуддя – начальник відділу міжнародного співробітництва Владислав Гуртенко, начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності Оксана Лисенко та заступник начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності Ірина Паламарчук.

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо співпраці Вищої ради правосуддя, Комунікаційного комітету системи правосуддя із засобами масової інформації. Також було презентовано заходи з комунікації, заплановані у проекті Плану дій на 2018 рік щодо реалізації положень Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015–2020 роки. О.Лисенко розповіла про запровадження Комунікаційним комітетом системи правосуддя спільно із низкою журналістських організацій щорічного загальнонаціонального форуму щодо взаємодії судів та ЗМІ, інші заходи, які здійснюються Прес-центром судової влади України для поліпшення комунікаційної діяльності судової влади.

Зустріч було проведено з метою планування діяльності представників системи правосуддя та Проекту ЄС «ПРАВО-Justice» щодо покращення взаємодії із медіа.

Переглянути фотоальбом

 Прес-центр судової влади України