Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Маневицький райсуд Волинської області оприлюднив заяву прес-служби суду щодо опублікованої на сайті "Район Маневичі" інформації

18 квітня 2018, 18:06

17 квітня 2018 року у мережі Інтернет, на сайті ,,Район Маневичі” (http://manevychi.rayon.in.ua) опубліковано інформаційний матеріал: ,,Понаднормові” справи – як маневицькі судді справляються з роботою”.

У вказаній статті автором зазначено дані щодо кількості справ, які перебувають в провадженні Маневицького районного суду Волинської області та щодо судового навантаження в цілому.

З метою надання більш повної інформації, прес-служба Маневицького районного суду Волинської області повідомляє, що станом на 18 квітня 2018 року до суду надійшло 645 справ та матеріалів різних категорій, в тому числі і за підсудністю з інших судів, з яких:

199 - в січні 2018 року,

180 - в лютому 2018 року,

157 - в березні 2018 року,

109 – в квітні 2018 року.

Нагадуємо, що згідно штатного розпису в Маневицькому районному суді Волинської області працює 3 суддів: Невар О.В., Токарська І.С., Ониско Р.В., однак у судді Ониска Р.В. 12 березня 2017 року закінчились повноваження і тому на даний час розгляд справ здійснює лише 2 суддів.

У зв’язку з цим середньомісячне навантаження на одного суддю становить 89 справ та матеріалів.

Незважаючи на велику кількість відкритих проваджень та призначених судових засідань, судді нашого суду розглядають справи без порушення встановлених процесуальним законодавством строків і з дотриманням прав сторін.

Також закликаємо працівників ЗМІ та представників громадськості, у разі виникнення потреби в отриманні актуальної інформації, звертатися до прес-служби Маневицького районного суду Волинської області за коментарями, роз’ясненнями щодо справ та судових рішень, які знаходяться в провадженні нашого суду.

 

За повідомленням прес-служби суду