Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч студентів-практикантів із адміністрацією Апеляційного суду Івано-Франківської області

22 лютого 2018, 15:00

Апеляційний суд Івано-Франківської області в середовищі студентів-юристів має статус престижного місця для проходження практики.

28 лютого закінчується термін проходження ознайомчої практики у двадцяти   студентів із Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія". На завершальному етапі практики, студентів запрошують на інтерактивну бесіду з адміністрацією суду.

21 лютого голова суду Богдан Гриновецький, заступник голови суду Віталій Девляшевський та керівник апарату суду Оксана Розвадовська спілкувались з практикантами. Бесіда була дуже цікава та тривала більше години. Студенти активно ділились враженнями від побаченого та задавали запитання. Їх цікавили питання про роботу суду, перебіг судової реформи, ставлення суспільства до суддівської роботи та емоції судді підчас розгляду справи та прийняття рішення.

Завершилась бесіда словами вдячності студентів за надану можливість здобути практичний досвід у питаннях відправлення правосуддя та організації роботи суду. У відповідь голова суду Богдан Гриновецький висловив сподівання на те, що нові покоління молодих юристів у майбутньому теж докладуть зусиль в питаннях ствердження в Україні верховенства права та процвітання юридичної професії.

За повідомленням прес-служби суду