Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває робота круглого столу "Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду"

17 січня 2012, 11:05

Учасники круглого столу <<Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду>>, що триває в Івано-Франківську 16-17 січня 2012 року, протягом першого дня роботи обговорили досвід комунікаційної стратегії апеляційних судів Івано-Франківської, Запорізької та Кіровоградської областей.

Також під час роботи круглого столу було проаналізовано сучасні технології, що можуть спростити інформаційну роботу судів, форми інтерактивного спілкування судів з громадськістю: інформаційні стенди, Інтернет-портал, Саll-центри, інформаційні кіоски, інше та розглянули роботи в соціальних мережах, доцільність використання їх в роботі судів.

По завершенню першого дня роботи круглого столу учасники заходу відвідали приміщення апеляційного суду Івано-Франківської області, Івано-Франківського міського суду та Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області.

Довідково:
Круглий стіл "Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду", який проходить за підтримки Ради суддів України, Державної судової адміністрації та Проекту Агентства США з міжнародного розвитку <<Україна: справедливе правосуддя>>.