Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У співробітника Новокахоського міського суду Херсонської області виявлено захворювання на COVID-19

15 жовтня 2020, 11:12

Повідомляємо, що Новокаховським міським судом Херсонської області отримано повідомлення про лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у працівника апарату суду, який перебуває на лікарняному. Осіб, які безпосередньо контактували з хворим на COVID-19, направлено на самоізоляцію.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової участі, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв та інших звернень.

З 15 жовтня 2020 року Новокаховський міський суд Херсонської області:

припиняє особистий прийом та видачу документів через канцелярію;

припиняє проведення судових засідань в режимі відеоконференції за ухвалами інших судів;

позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо рекомендуємо направляти поштою на адресу суду: 74900, Херсонська область,            м. Нова Каховка, пр. Дніпровський, 1-А, в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/.

Пропуск до приміщення суду учасників судового процесу здійснюватиметься виключно в засобах індивідуального захисту (медичних масках), очікування відвідувачів відбуватиметься за межами приміщення суду.

Упродовж дії карантинних заходів суд забезпечуватиме заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань: в приміщенні суду розміщені диспансери з дезінфекційними засобами, здійснюється систематична дезінфекція приміщення суду.

 

Новокаховський міський суд Херсонської області